938223046

 
OIGAA Centrex permite estar disponible en cualquier momento y lugar 

Disponible en qualsevol moment i lloc

Amb OIGAA Centrex podràs estar sempre 100% disponible gràcies al lloc fix-mòbil, ja que permet atendre les trucades de la teva extensió fixa des del teu mòbil corporatiu, sense cost de transferència i sense canviar d'operador. També podràs trucar des del mòbil a través de la xarxa IP de VozTelecom. 

 OIGAA Centrex ofrece el máximo ahorro y sin inversión

Màxim estalvi i sense inversió  

Les modalitats OIGAA Centrex Bàsic i OIGAA Centrex Plus s'ofereixen sota una quota mensual única, sense alta inicial i amb tarifa plana a 30 països que proporciona un màxim estalvi al client. A més, en ser un servei en el núvol, no requereix de la compra d'equips, ni d'actualitzacions així com de manteniment. VozTelecom s'encarrega de tot. 

 OIGAA Centrex se adapta al perfil de cada usuario de una empresa

Adaptat a l'usuari

OIGAA Centrex s'adapta al 100% al tipus d'activitat de cada empleat, ja que contempla diferents perfils d'usuari en funció del grau de mobilitat, del tipus de treball així com del dispositiu que necessita, amb la finalitat de proporcionar a cada persona una solució personalitzada.  

OIGAA Centrex mejora tus comunicaciones

Millora les teves comunicacions

Millora la qualitat de les teves comunicacions, així com l'atenció telefònica, gràcies a les funcionalitats de la centraleta telefònica avançada. A més, en ser un servei en el núvol, sempre gaudiràs de l'última tecnologia de centraleta.

VozTelecom garanteix la qualitat de la veu (QoS) gràcies al seu servei OIGAA Connect, l'accés a internet professional gestionat d'alta velocitat.
 

 Beneficios OIGAA Centrex: Flexibilidad  

Flexibilitat i llibertat d'elecció

Dimensiona teus comunicacions en funció de les teves necessitats, a partir de dos llocs i sense límit de creixement, ja sigui per a una o múltiples seus. Tria el nombre de llocs, el tipus de centraleta (Centrex o Centrex Plus), els llocs amb Tarifa Plana així com el tipus de telèfon (Cisco, Panasonic, de sobretaula, sense fil ... etc) que cada lloc requereixi.  

OIGAA Centrex beneficios: sin preocupaciones 

Sense preocupacions

VozTelecom gestiona al 100% les comunicacions i disposa a més d'un departament de suport i atenció al client professional 24 hores compost per tècnics especialitzats. Per a clients més exigents, disposem del servei de manteniment premium OIGAA Support, que assegura temps de resposta mínims.