938 22 30 46

Hosting

Escull el teu pla d’allotjament web

 

En tots els nostres plans podreu utilitzar WordPress, Joomla, Prestashop i més de 400 aplicacions.
A més, gaudiràs de correu electrònic professional @teudomini.cat, com…

 

Necessites ajuda? Truca’ns ara al 93 822 30 46 de dilluns a divendres de 9:00 a 13:30 i de 16:30 a 20:00.

 

 

Preguntas frecuentes sobre hosting

Què necessito per tenir una pàgina web?

Per poder tenir la teva pàgina web només necessites dues coses: un nom de domini i un allotjament web. El primer que has de fer és registrar un domini per poder associar-ho a la teva pròpia pàgina web. Una vegada has registrat el domini, has de contractar un allotjament web (hosting), és a dir, uns serveis que et permet tenir, entre uns altres, correu i espai web. En funció de les teves necessitats pots contractar un allotjament senzill o més professional. Si tens dubtes sobre quin domini o hosting necessites, pots contactar amb nosaltres i t'assessorarem en la teva decisió.

Puc fer-me la meva propia Web?

Sí, a ATIC Informàtica tenim solucions per a tot. Disposem d'aplicacions web gratuïtes, a partir del Pla Personal, perquè puguis crear la teva pàgina web sense tenir grans coneixements de programació. Amb l'autoinstalador de CMS, amb un sol clic, podràs instal·lar i gestionar el teu allotjament web de forma fàcil i ràpida des del "panell de control". Entre altres, disposem de WordPress, Joomla, PrestaShop, etc.

.. i si no sé fer pàgines web o no tinc temps?

Nosaltres estudirem el teu projecte i en funció d'això et proposarem un disseny web que s'adapti a les teves necessitats.

Puc comprar el meu domini separadament de l'allotjament web?

Sí, Els productes de registre de dominis i allotjament web estan relacionats, però són independents. Et recomanem que primer contractis el domini que desitgis, encara que encara no tinguis intenció de disposar d'una pàgina web amb aquest domini. Si contractes el nom del domini, t'asseguraràs que ningú tel pugui treure. Més endavant podràs contractar l'allotjament web que necessitis i associar-ho al teu domini.

Quant costa tenir una pàgina web a Internet?

Disposem de plans d'allotjament des de només 5 €/mes (Pla Personal) en el qual pots instal·lar-te un CMS en un clic, com WordPress, Joomla, PrestaShop i molts més. Comprova els recursos que t'oferim amb els nostres plans d'allotjament i escull el que més et convingui. Recorda que a més del hosting necessites registrar un domini. Si tens qualsevol dubte, contacta amb nosaltres al 938223046 o atic@atic.cat.

Com puc saber quin allotjament web em convé?

Tot depèn de les teves necessitats i expectatives. Per exemple:
Si preveus que la teva pàgina rebrà un gran nombre de visites, hauries de contractar un pla amb una transferència de dades mensual suficient, o ampliar-la a mesura que ho necessitis.
Si vols muntar una galeria de fotos, necessitaràs més espai en disc.
Si la teva pàgina web és d'una associació, hauràs de contractar més comptes de correu per poder repartir-les entre els associats.
En qualsevol cas, recorda que tots els nostres plans d'hosting són escalables, és a dir, pots contractar un allotjament web inicial i passar a un pla superior sempre que ho necessitis.
Si tens dubtes sobre el pla d'allotjament a contractar, contacta amb nosaltres.

Què és un certificat de seguretat SSL?

Un certificat de seguretat SSL (en anglès Secure Socket Layer) és un protocol de seguretat per protegir les dades dels usuaris quan s'envien. La informació es transmet xifrada, i així es garanteix que les dades estaran ocultes durant el procés de transferència i que només el destinatari podrà desxifrar-les. Disposar d'un certificat de seguretat ajuda a augmentar el grau de confiança dels teus clients, en el cas que des de la teva pàgina web es registrin dades personals, dades de targetes de crèdit, dades bancàries o qualsevol altre tipus d'informació confidencial. Adquirint un certificat de seguretat SSL estàs invertint a augmentar la competitivitat de la teva empresa respecte a unes altres que no disposen del certificat. Ofereix als teus clients una imatge de serietat i confiança, i garanteix la privadesa de la transmissió de les dades generades des de la teva web. Actualment ATIC Informàtica disposa del certificat gratuït Let's Encrypt per a tots els nostres allotjaments.

Quins serveis s'inclouen en contractar un allotjament web?

En contractar un pla d'allotjament web (hosting) estàs contractant una sèrie de serveis associats a un nom de domini: espai en disc, comptes de FTP, transferència mensual, comptes de correu electrònic, carpetes protegides amb contrasenya, còpia de seguretat, panell de control, estadístiques web, etc. I el més important, amb ATIC Informàtica gaudiràs d'assessorament i suport gratuït.