atic@atic.cat

Assessorament i Consultoria

 

Els serveis d’Assessorament que li podem oferir són els següents:

  • Assessorament continuat
  • Assessorament en la compra de programari, implantacions ERP, facturació, comptabilitat, nòmines, etc.
  • Estudis, disseny i compra de Hardware.
  • Cerca de solucions tècnologiques.

 

SAGE Service Partner

Oferim solucions a les PIMES per al control de la gestió, la comptabilitat i les nòmines. En aquest sentit, som Service Partner Oficial de Sage, empresa líder en la comercialització d’aquest tipus de programari.

Donem als nostres clients assessorament sobre quina és la solució més ben adaptada a la seva estratègia de negoci, oferim formació en aplicacions Sage, configuració i personalització del programari, manteniment, etc.

Com a Service Partner oferim contractes de manteniment dels productes Sage SP, incloent actualitzacions i suport tècnic via telefònica i connexió remota.

Podràs disposar d’un contracte de manteniment anual directament amb nosaltres. Gaudeix d’un servei avançat per un preu realment ajustat. Truca’ns (938223046) i si convé ens connectem remotament. Solucions a l’instant.

També tens la possibilitat de comprar els programes de Sage a la nostra botiga.

 

Programa de Gestió ATIC SQL:

Aquest programa modular i molt econòmic de gestió et permetrà fer comandes, albarans i factures facilment. Gràcies a la seva modularitat podràs afegir diferents opcions com per ex. la gestió de cartera (cobraments, pagaments), tpv (per tot tipus de botigues), gestió de compres, …

 

També disposaràs de l’opció d’enllaçar-lo amb el programa Contaplus de comptabilitat de Sage.